17 van 168 items

Respectdag

Oogpunt

  • doelgroep: havo/vwo-ob, vmbo-ob, vso
  • datum opties: in overleg
  • genre: multidisciplinair
  • locatie: op school
  • gezelschap: Oogpunt
  • kosten: € 1100,-

De respectdag is een creatief, zinvol en humoristisch samenwerkproject, waarbij leerlingen via een theatervoorstelling en workshops op school hun eigen videoclip maken over respect.
De dag begint met Tijdgeest: een humoristische, muzikale cabaretshow over de geschiedenis van hiphop. Daarna krijgen de leerlingen Rappers Delight: 3 workshops waarin ze crews vormen, hun eigen raps schrijven en werken aan hun presentatie. Met hiphop als de voertaal. De beat als de basis. En drama & dans om het geheel lekker te laten flowen! Elke crew wordt gefilmd en van een dikke beat voorzien. Van deze videoclips krijgt de school een dvd. Die kan op een later tijdstip aan alle deelnemende groepen en/of ouders vertoond worden. Eventueel komen de respectraps ook op youtube (keuze van school).

BENODIGDHEDEN: Een grote verduisterde(!) ruimte op school en voldoende zitplaatsen voor de voorstelling. Een klaslokaal voor de rapworkshop. Een grotere lege ruimte voor de performanceworkshop. Alle overige benodigdheden voor de respectdag worden verzorgd door Oogpunt.

MEER INFO EN RESERVEREN: Oogpunt 
TELEFOON: 06 16778551
E-MAILspreek@oogpunt.com
WEBSITEwww.oogpunt.com

 

Bureau Babel is hèt stedelijk bureau voor cultuureducatie in Den Bosch.

We willen zoveel mogelijk Bossche scholieren met zoveel mogelijk kwalitatief goede kunst in aanraking brengen.