16 van 168 items

MATZER workshops op maat

Matzer Theaterproducties

  • doelgroep: havo/vwo-bb, havo/vwo-ob, vmbo-bb, vmbo-ob
  • datum opties: in overleg
  • genre: drama
  • locatie: Matzer Theaterproducties
  • gezelschap: Matzer Theaterproducties
  • kosten: € 200,-

De inhoud van de workshop is afhankelijk van wat u uw leerlingen wilt bieden. Dit kan aansluiten op de CKV lessen die de leerlingen op school krijgen of juist een specifiek thema behelzen. In het verleden heeft MATZER bijvoorbeeld workshops gegeven rondom 'Kennismaking met theater'. In deze workshop worden de leerlingen behandeld als professionele acteurs en actrices, waarbij zij ervaren hoe het is om als acteur/ actrice te werken met tekst en een regisseur. En wat er bij komt kijken om een theatrale scene op te bouwen.
Daarnaast zijn er workshops die meer aandacht besteden aan het presenteren voor een groep. Iets waar uw leerlingen vaak mee te maken hebben. Hierbij wordt op een veilige manier gewerkt aan het herkennen van valkuilen en het vergroten van de individuele kwaliteiten van de leerlingen. Ook zijn er mogelijkheden denkbaar als; soapacteren, Griekse mythes en Sagen, komediespelen etc.
Kortom, de mogelijkheden zijn nagenoeg eindeloos, mits ze aansluiten bij de leerbehoeften van uw leerlingen. MATZER werkt altijd met gediplomeerde docenten die affiniteit hebben met de doelgroep.

 

 

MEER INFO EN RESERVEREN: Judith van der Velden
TELEFOON: 073 6900908
E-MAIL: info@matzer.org
WEBSITEwww.matzer.org

Bureau Babel is hèt stedelijk bureau voor cultuureducatie in Den Bosch.

We willen zoveel mogelijk Bossche scholieren met zoveel mogelijk kwalitatief goede kunst in aanraking brengen.