Dansroute

02 okt 2017

Wat is dans eigenlijk? Wat valt erin te ontdekken? En wat kun je ermee in de les? Tijdens de cursus Dansroute (op 15 en 22 november) voert choreografe/ theaterwetenschapper Josephine Voets je langs de verschillende facetten van het vak Dans. Er is nog één plekje vrij, dus meld je snel aan!

In de eerste bijeenkomst daagt Josephine je met theorie- en praktijkopdrachten uit om samen de mogelijkheden van dans te ontdekken en onderzoeken. Daarbij is er ook aandacht voor de verschillen tussen onderbouw, middenbouw en bovenbouw, en voor de mogelijkheden om een doorlopende leerlijn te creëren.

Tijdens de tweede bijeenkomst bezoek je samen een professionele dansvoorstelling in Theater aan de Parade, met een inleiding en een kort nagesprek.

Eerste bijeenkomst: woensdag 15 november, 12.30 tot 17.30 uur
Locatie: Pand 18
Tweede bijeenkomst: woensdag 22 november, 19.00 tot ca. 22.15 uur
Locatie: Theater aan de Parade
Deze route is opgezet en gefinancierd vanuit de regeling Cultuureducatie met kwaliteit, doelstelling 2, deskundigheidsbevordering en kost € 150 per persoon. Voor leerkrachten van basisscholen uit de gemeente ’s-Hertogenbosch kost deelname aan de Dansroute slechts € 75.

Er is nog maar één plekje vrij, dus meld je snel aan bij Jane van de Lest (onder vermelding van naam school, naam leerkracht en groep): jane@bureaubabel.nl

You can't start a fire without a spark

nieuwsfilters