Even voorstellen: Güler Otur

02 okt 2017

Een nieuw gezicht bij Bureau Babel: Güler Otur. Güler gaat bij ons aan de slag als projectmedewerker en stelt zich graag even voor.

“Even voorstellen: mijn naam is Güler Otur ik ben het nieuwste lid van team Bureau Babel. Inmiddels mag ik mezelf al ruim vijf jaar Bosschenaar noemen en dat voelt ook zo. In Ridderkerk ben ik opgegroeid en in de grote havenstad Rotterdam ben ik afgestudeerd als docent beeldende kunst en vormgeving.

Om meer te begrijpen over kunst en mensen heb ik geschiedenis gestudeerd. Tijdens deze opleiding heb ik me vooral op de cultuur van mensen gericht. Waarom gedragen we ons zoals we doen? Kunst en cultuur geven mij antwoord op deze vragen. Het is een vertaling van gevoelens die speelden in een andere tijd, gevoelens die nu spelen of juist een voorstelling van hoe we ons zullen gaan gedragen.

Kunst en cultuur beleef ik in bijna alles. Dit wil ik mijn zoontjes Seman en Kaya ook meegeven. De belevenis roept waardevolle reacties bij hen op. Dit wens ik alle kinderen toe. In mijn functie als projectmedewerker hoop ik vaak de verwondering van de kinderen te mogen zien.”

You can't start a fire without a spark

nieuwsfilters